Lees hier de meningen van klanten.


Lees ook de reviews in google. 

Reacties

Vishal
4 jaar geleden

Na een aantal gezichtsbehandelingen bij verschillende schoonheidsspecialisten te hebben gehad kwam ik in 2011 in contact met Arlet om te kijken wat zij voor me kon betekenen.
Na een consultatiegesprek en analyse voor wat mijn gezicht daadwerkelijk nodig had kreeg ik mn eerste behandeling, meteen was ik teveden. Ik had veel last van pigmentvlekjes en oneffenheden in mn gezicht.

Nu is het Juli 2020, ik ben sindsdien nooit meer ergens anders geweest omdat ik niemand anders wil.

Elke maand kom ik terug voor een gezichtsbehandeling.

Arlet weet wat ze doet, ze is op en top een proffesional!

De behandelingen die toegepast worden zijn erg aangenaam, en wat ik zelf ook prettig vind is dat er steeds nieuwe behandelingen bijkomen waardoor je gezicht steeds een oppepper krijgt.

Sinds een aantal jaren komt ook een familielid op advies van mij. En ook die persoon is ook heel erg blij en zeer tevreden over de behandelingen.

Kortom, ik raad een ieder Arlet aan die op zoek is naar een proffesionele schoonheidspecialiste.

Arlet bedankt voor alles en zie je gauw weer!

Groeten van een hele tevreden Klant!

Eliza
4 jaar geleden

In 2015 kwam ik voor het eerst bij Maximum Beauty, gevonden op internet, redelijk in de buurt en betaalbaar. Voor mij dus spannend omdat risico bestond dat betaalbaar minder kwaliteit zou kunnen betekenen. Maar niets was minder waar! Arlet heeft laten zien wat ze kan en doet dit met heel veel passie. En doet er alles aan om qua kennis altijd helemaal bij te blijven. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Ik hou van de manier waarop ze aanvoelt wat ik belangrijk vind. Waarop ze natuurlijk te werk gaat en me er uit laat zien alsof ik als 'natural beauty' geboren ben! Ik ben bij haar terecht gekomen vanwege haar laser techniek op gebied van definitieve ontharing. Ik ben na afloop van deze behandeling (die zeer succesvol is gebleken) blijven plakken omdat ze wonderen verricht met mijn wimpers en wenkbrauwen en omdat ze als mens een fijne en sterke persoonlijkheid heeft.

Mirsada
4 jaar geleden

Beste Arlet,ik kom bij jou al een tijdje , niet vaak maar elke afspraak is er een feest en fijne ervaring , je werkt professioneel en je geeft goede advies over behandelingen , ook je producten vind ik fijn en geschikt voor mijn huid , kortom je handjes en je apparatuur doen de wonderen , ik ben heel tevreden en blij dat ik je heb leren kennen , hopelijk tot gauw

Ajla
4 jaar geleden

Ik kom inmiddels al jaren bij Arlet voor diverse behandelingen, ik kan mij geen betere schoonheidsspecialiste wensen! Arlet werkt professioneel, vakkundig en is erg service gericht naar haar klanten toe. Erg fijn dat ik in de stoel kan gaan liggen en me geen zorgen hoef te maken omdat, ik weet dat het hoe dan ook altijd goed komt dankzij Arlet!

Nivienne Dorothea
4 jaar geleden

Hoi lieve Arlet, mijn personal schoonheidsspecialiste al 10 jaar lang. En zag net je nieuwe website, echt heel mooi schat, naar vooral ook zeer proffecioneel en duidelijk met alle ervaring en kennis die jij hebt. Daarom kom ik ook al velen jaren bij jou met veel plezier. Omdat jij zo een goede vakvrouw bent, deskundig op alle gebieden. Daarnaast ook een warme persoonlijkheid en voel mij altijd relax en welkom in jouw mooie praktijk. Ik zeg ga zo door en laten wij erop vertrouwen dat jij dit nog haren en jaren zo mag voortzetten, en ik dus in goede handen ben voor alles waar ik voor kom bij jou. Good luck met je mooie zaak/salon. Lieve groet nivienne

Stephan Jansen
4 jaar geleden

Hallo Arlet, en beste lezers van mijn recensie.
Ik kan Arlet alleen maar aanbevelen zo goed en kundig als zij is, daar kunnen velen andere schoonheidsspecialiste nog veel van leren. Haar vakbekwaamheid, haar energie maar ook de rust van werken geeft je gelijk een rustgevend gevoel, je wordt er lekker relax van. Van A tot Z klopt alles en welke behandelingen ook maakt niet uit ze is in allea goed en up tot date geschoold. Prijs kwaliteit verhouding prima op orde. En is meer dan ons geld waard zo goed als deze dame is. Vooral zo doorgaan Arlet en de laatste pedicure behandeling was weer top alsof er 10 kg vanaf is gevallen en ik weer zwevend naar buiten kon. Dank voor alles en ga je snel weer zien. Groet Stephan

Raisa
4 jaar geleden

Arlet, Arlet, Arlet. Ik blijf maar terug komen voor jou. De afstand en tijd laten het niet altijd toe, vandaar dat ik soms even naar een ander moet maar ik heb er altijd spijt van. Ze is ontzettend geleerd en kundig in alles wat ze doet. Ik heb huidbehandelingen, harsen en epileren bij haar gedaan. Daarnaast worden je haartjes niet afgebroken tijdens het harsen (wat een heel groot verschil maakt wat betreft teruggroeien) en je wenkbrauwen zijn altijd netjes gedaan. Ik hoef Arlet niet meer te vertellen hoe ik het wil. Ik kom nu denk ik al 9 à 10 jaar hij haar en meestal als ik kom heeft ze weer iets nieuws gedaan om up-to-date te blijven. Arlet is aan aanrader!

Siham
4 jaar geleden

Beste arlet.

Ik ben bij jou vorige jaar begonnen met mij behandeling. De behandeling die ik bij jou doe was is voornamelijk omdat ik heel erg last heb gehad van acne en puistjes uitslag. Op het moment dat ik bij jou begon en allemaal cremetjes kreeg die ik moest gebruiken dacht ik wat gebeurd er met mij huid. Maar ik ben zo trots op de resultaten tot nu toe en wat er nog gaat komen ik ben jou eeuwig dankbaar voor dit wat ik allemaal heb bereikt. Dankjwel liefs siham

Roos
4 jaar geleden

Inmiddels ben ik ruim 3 jaar klant bij Arlette en heb ik meerdere behandelingen van haar gehad. Zij heeft mij heel erg geholpen met de hyperpigmentatie in mijn gezicht. Met elke keer een behandeling afgestemd op mijn behoefte zijn deze vlekken zo goed als verdwenen. Ze is kundig en weet precies wat de huid nodig heeft. Ook weet ze mijn wenkbrauwen altijd netjes in vorm te houden.

Ani
4 jaar geleden

Ik vind het belangrijk te investeren in goede verzorging.

Ik ben al jaren vaste klant bij Maximum beauty! Dat ik hier ruim 5 jaar kom, zegt genoeg. Arlet is een professionele schoonheidsspecialiste met verstand van zaken. Een van de beste schoonheidsspecialisten in Heel Nederland.

10/10

Jacqueline
4 jaar geleden

Ik kom al heel lang bij Arlet, ze is heel serieus met haar salon bezig. Ze is altijd weer bezig met een nieuwe cursus om up to date te blijven, en ze investeert steeds in de nieuwste apparatuur voor de behandelingen.Haar salon is heel professioneel en Arlet zelf is een bijzonder hartelijk persoon waar je graag terugkomt. Mijn huid ziet er super uit en ik krijg altijd complimentjes ondanks mijn leeftijd( 58) Ik ben al 2 keer verhuisd en woon nu in Baambrugge. ik ga nog steeds naar Arlet voor mijn behandelingen. Dit zegt genoeg!!!

Glennox
4 jaar geleden

Ik kom al +/- 13 jaar bij Arlet. Keurige en schone behandelkamer. Arlet beoordeelt iedere keer de conditie van jouw huid en past vervolgens haar behandelingen hierop aan. Jouw huid veranderd voortdurend (gevoeligheid, vochtgehalte etc.) en Arlet beoordeelt en handelt op basis van de behoefte van jouw huid.
Dus geen enkele behandeling hoeft perse hetzelfde te zijn. Iedere behandeling wordt door Arlet perfect en gedoseerd uitgevoerd, waarbij ook uitleg wordt gegeven wat het effect is. Met gedoseerd bedoel ik dat Arlet ook voorzichtig en verantwoord met je omgaat.
Arlet is ook altijd bezig om kritisch te onderzoeken welke nieuwe ontwikkelingen er zijn op het gebied van anti-aging. Dus ze gaat met haar tijd mee.
Wat ik knap vind is dat Arlet altijd kritisch blijft op haar werk. Hiermee bedoel ik dat ze is gericht op kwaliteit en resultaat. Alles wat ze doet is grondig! Als je denkt dat iemand of een andere salon het beter kan dan kom je bedrogen uit. Arlet is the best!

Janice
4 jaar geleden

Sinds ik jaren geleden bij Arlet kwam voor mijn wenkbrauwen, gezicht en brazilian wax wilde ik gelijk al niet meer ergens anders komen. Meerdere keren heeft ze mijn wenkbrauwen opnieuw moeten vormen door geknoei en haaruitval. Vakkundig en vriendelijk. Ook voor donkere huid

Reactie plaatsen